søndag 19. januar 2014

LightWave Shawl

Ferdig med sjalet. Blei veldig fornøyd med hvordan fargebølgene opptrådte, men det blei mindre enn forventa. Det hvite partiet som er strikka med hjemmespunnet mohairgarn er nydelig og mjukt.

Januar/ January

The sun is back, but I could not see it from my place. This was the sky when I went out walking at 2.30 pm, looking south!

fredag 17. januar 2014

Dropssokker

Restegarn etter Mariusbody blei til disse fine lestan. Mottaker lever fortsatt i uvitenhet ;-)

lørdag 11. januar 2014

Kauni


Jeg kjøpte et stort Kauninøste i september mens jeg hadde bestemor helg i Målselv, fascinerende farger, men hva skulle det bli? Første forsøk blei enkelt sjal i riller hvor farger og striper ga seg sjøl etter hvert som jeg strikka. Ikke all verdens mest spennende prosjekt, men greit nok produkt, tok det t.o.m i bruk som «sengevarmer» da det var som kaldest.
Plutselig åpenbarte det seg større muligheter; på en tilfeldig vandring inne på Ravelry kom jeg over LightWaves av Ashcroft, sjalet blei rekt opp, hjemmespunnet mohairgarn fra en gård i Sogn og Fjordane blei funnet fram. Nå er jeg i gang og er superfornøyd. Bølgene som dannes og framkommer som en effekt av Kaunigarnet er bare fantastisk.
 
Sjalet skal blogges, det har jeg aldri gjort før, følg med, dette blir spennende!

fredag 10. januar 2014

Utsikt fra et kjøkkenvindu

Vi har hatt en fantastisk vinter, syns så tydelig jeg mente det samme i fjor, og et utrolig lys. Turister og nordlendinger har latt seg fascinere av Nordlyset som ofte besøker oss i i denne "mørkeste" tida. Her er noen få bilder tatt gjennom kjøkkenvinduet vårt mellom kl 10.00 og 13,00 i dag.





Telefonen min er inne til reparasjon for tredje gang siden jeg kjøpte den i juni 2012 og uten min faste fotovenn blir det lite fotografering.

Det kommer snart strikkeoppdatering også, - be patient :)