mandag 31. august 2009

Mer IKEA

Vi har valgt en kombinasjon av Faktum, edel bjørk og edel hvit ,ed bjørk benkeplate og integrerte hvitevarer. Her er linken til "kjøkkenavdelinga".

Typisk svensk miljø på Cape East, god frokost i koselige omgivelser.



Haparanda Tornio





Ja, så har vi også vært der! Kjørte 600km fredag etter jobb, hadde leid henger og bestil rom på Cape East. Lørdag morra var vi klare for IKEA. Planen var å kjøpe kjøkken og bad til utleieleiligheyea i kjelleren. For de som har fulgt bloggen ei tid vil kanskje huske at dette har vært en langvarig prosess.

Været var grått, men hva gjorde det, vi skulle ikke være ute (bare synd helga slo til med Indian Summer hjemme). IKEA åpna kl 10.00, vi var der 10.30, svært så målbevisste og fokusert på oppgaven. Vi lot oss ikke friste til et eneste impulskjøp, men fordi vi ikke hadde gjort leksa vår godt nok, brukte vi mye tid på å velge type og løsninger; vi tegna og vi styrte, plukka fra lageret (nesten uoverkommelig), men vi kom i mål. Klokka 19.00, samtidig som IKEA stengte stod vi i kassa og fikk lest av siste varen! Deretter bar det til et lager der varer som ikke var sjølplukk skulle hentes fra. Stakkars folk; to vitrineskap var fullstendig forsvunnet og i det vi ga opp og avtalte hvordan pengene skulle tilbakeføres oss, blei skapenen funnet. Klokka var no 19.45, tre kvarter på overtid. Jeg følte meg som et "gissel" igjen inne på butikken i lag med sikkerhetsvakta, mens tre personer leita og mannen min måtte laste alle varene aleine fra handlevogner over i bil og tilhenger. Hjemturen begynte mye seinere enn forutsatt og 7 timers kjøring til Haparanda blei til 8 timer på returen. Vi var hjemme klokka 05.00 søndag morgen, trøtte, slitne og kjempefornøyde.

Bildene er fra Cape East; utsikt fra vinduet vårt og hovehuset med resepsjon.

Posted by Picasa

Voldatur




Walking along the river with my husband and in-laws, we spent two hours outside in nice warm weather. We fed on raspberries as we walked.

Sommeren blei avslutta på vestlandet, som alltid. Det er alltid mye å gjøre på gården, men denne sommeren blei det flere Voldatura fordi min gamle svigerfar er kommet på sykehjem. Vi hadde en kjempefin tur opp langs elva til Rotevatnet og tilbake igjen. Faktisk var vi ute i to timer. Bildene er tatt på denne turen. Mens vi gikke beita vi nydelige bringebær :o)
Posted by Picasa

Birthday present


....from my daughter. Why can't I complete my projects any longer, I wonder?

Posted by Picasa

torsdag 13. august 2009

Bukta; a greate music event, an outdoor festival



The pictures are actually my brothers, he was present all the time, whereas we attended a wedding and helped out for the preparations.


Posted by Picasa