søndag 1. mars 2009

Waiting activities







A new Thermis while I'm waiting for the yarn for my Clapotis. I've even found some Noro yarn from Acorn Street Shop, 2818 NE.55th Street Seattle, WA. I bought this single skein and it's only 100 metres. When I startede knitting, I relized that I didn't like the way the colours developed though. The plan was to knit this beautiful west, Elisabeth from the magazin: Noro joy.

Jaja, sånn kan det gå. Æ ska lage en sjølkomponert hals av garnnøstet. Vesten SKAL æ strikke, men no har æ skjønt at æ må bestille rett garn, Noro, Matsuri, shade 5.

2 kommentarer:

  1. Heia Guro:) æ kommer te byen i neste uka og ska handle litt garn.. Kor e d biligst e d heklekroken eller i kjelleren der på hjørnet med vito? E d mulig å få tak i noro garn i byen el må æ bestille det på nett??

    SvarSlett
  2. Hei vennen. Ja, her har det vært aktivitet de siste dagan, telefoner til kommunen, huseier og banken - det ser ut til at småbruket blir vårt. Men vi har ikke sett det ennu. Lørdag mårra kjøre vi for å møte eieran av gården i Gratangen og vi glede oss nåkka sinnsykt til å beskue det "live".
    Så masse flott på pinnan dine - det sjalet blir nok vakkert når du får mer garn og får ferdgistilt det.
    Håpe alt e bra med dæ og dine og at sola tar godt i Tromsø også:)
    Vi kjøre til Unn på onsdag, men har ikke bestemt oss for om vi overnatte - må jo spare der vi kan i disse tider, lånet skal jo økes med noen hundretusen;)
    Klem fra "sør"

    SvarSlett

Pop by to say hello :-)