mandag 25. mai 2009

Panic!

I haven't had access to my blog, other than reading it, lately. I could NOT blog! Actually several days passed without me noticing, mostly because we stayed out all day, just labouring on in the garden and basement. The weather has been very good. BUT, yesterday I was planning a blog entry, wanting to show you my new project; another pattern from Drops . Anyway, the blog seems ok now :o)

First I studied these, here are several want-to-do items. But I ended up with the tunic in the picture.

Har hatt bloggetørke, men lite aktivitet på strikkinga også, mulig det henger sammen ;o)

Vi har vært ute og styra rundt huset, men ingenting har blitt dokumentert med fotoapparat, skulle egentlig ha vist dere blomsterbed som vi har klart å holde vedlike i denne vannvittige "byggefasen" som har strekt seg over flere år! I det minste skulle jeg ha skrytt av de vakre hvitveisene. Vi har blåveis også, men de virke litt blodfattige.

Vi ses snart ;o)

4 kommentarer:

  1. Heisann! Der var du:) Åh, skulle gjerne sett bedet ditt. Det er jo spesielt spennende hva folk her nord klarer å få til i bedene. Vi er jo ikke så bortskjemt med varme og lang sommer:)
    Flott strikkeprosjekt du skal i gang med - gleder meg til å se.
    Stor klem!

    SvarSlett
  2. Hei!!Å,så gøy at du også skal strikke den! Hvilken farge har du valgt? Jeg har alltid så mange ting på pinnene samtidig at jeg føler jeg aldri blir ferdig med noe, men denne er så gøy å strikke, at jeg bare har våget meg til en oppvask klut i tillegg...tji-hi..Gleder meg til å se resultatet ditt etterhvert..ha en strålende uke videre.Sørlandsklem fra meg

    SvarSlett
  3. Synes det er en flott tunika du skal strikke, gleder meg til å se den. Har strikket to fra drops og bruker de hele tiden. :-)

    SvarSlett
  4. Herlig med hage arbeid! Det blir sikkert flott hos deg.
    Den Drops toppen var kjempesøt. Skulle gjerne lagt den på lista mi også!

    SvarSlett

Pop by to say hello :-)