søndag 11. januar 2009

Shawl and wrist warmers

The shawl "went" back to Bø, without being documented, but here it is. My daughter had to take the picture and send it back to me. I have edited it (removed her face). The same type of shawl was Christmas present for my old aunt, she appreciated the colour, the look and the warmth and softness. She is old and suffers from frequent pneumonia.

3 kommentarer:

  1. Det så ikke stort ut på dette bildet, men på bildet hvor du strikker det så det gigantisk ut... Jeg er rimelig klar på hvordan skjerfet/sjalet skal se ut, så det er ei utfordring å finne et mønster som passer. Vel, har satt igang med et sjal inspirert av ei oppskrift på Drops Design - får se hvordan det blir. Jeg "signet" opp for å ravelry i går, venter på invitasjon - Spennende. Takk for tipset, kjære bloggvenn:)
    Ha en riktig fin søndag!

    SvarSlett
  2. Hei Guro! Bildene i toppen av bloggen min kommer fra min datter i Norge. Hun er så flink til å ta bilder når hun er ute og går, og jeg savner så sneen i Norge! Det er ikke så vanskelig å legge dem inn, de må krympes litt først. Sjekk under layout og heading.
    Sjal har aldri vært "min ting", men jeg må innrømme at jeg bruker mitt MYE. Det er så greit å slenge rundt skuldrene når jeg er litt "frysen". Døtrene mine liker det godt også¨.
    Ha et Godt Nyrrår, og takk for besøk!

    SvarSlett
  3. Utfordring til deg inne hos meg!!
    Lykke til;)

    SvarSlett

Pop by to say hello :-)